Dit ben ik ook

Gepubliceerd door Marielle Bouman op

Dit ben ik ....

Dit ben ik (ook) dan voel ik me heel, dan ben ik alles in één. Afstand valt weg, bestaat niet meer. Dichtbij en innig tot in de geest van ziel tot ziel contact te kunnen maken. Intens dankbaar gelukkig 💙🙏 met de samenwerking van het Akasha het Universum 🙏🎉
Ik word gebeld in de late avond door een moeder. Haar kindje overstuur.
Direct ‘afgereisd’ . Ze voelt dat ik er ben.
Zo lief. Ze kruipt op m’n schoot, ik sla mijn armen om haar heen en zij kruipt helemaal tegen me aan, ja zowat in mij. Ik zing zachtjes voor haar, dan op haar buikje gelegd. Ik heb haar mogen magnetiseren. Ze wordt rustig, heel stil ligt ze te genieten, ik mag nog niet weg, natuurlijk nog even gebleven tot ze echt in slaap valt. In een diepe slaap waarin zij kan genezen om van de schrik vrij te komen.
De kleine lichtkindjes kunnen ook zoveel meemaken, vooral in de nacht. Fantastisch toch dat ik er dan mag zijn voor die schatjes.
De volgende morgen krijg ik bericht over een opgewekt meisje 💙🙏