Getuigenissen

Getuigenissen

Wie is Jel voor mij?
Onze eerste ontmoeting was bij Cafe Earth in Carvoeiro, 1ste Optimisten bijeenkomst (2018). Ik zag je, en had meteen een warm gevoel bij je. Ik dacht ‘wat een inspirerende vrouw’ (en wat lijk je op Sonja Barend). Je bent er bij, observeert, praat als je aan de beurt bent, interrumpeert nooit, oordeelt niet, maar je bent er wel! Stelt weinig vragen, maar zegt de juiste dingen. Je huilt, lacht, doet gek en bent serieus. We hebben elkaar daarna nog velen keren gezien. 
Later heb je gevraagd of ik bij de Magic of Life wil komen, een inspirerende online groep die jij hebt opgezet, ik hoefde niet lang na te denken en zei meteen JA! We hebben samen al veel gedaan, je hebt me heel veel inzichten gegeven en het mooie is, dat jij laat inzien en ervaren dat alle antwoorden al in je zitten. Met jou leer je zoveel ontdekken! Het is een prachtige reis die we maken, waarvan het einde gelukkig nog lang niet in zicht is! 
Liefs, heel veel liefs van Mies! 05 03 2021

Mijn retreat – WhataMydayS 

van een week in CasaKinetica was in één woord “amazing”, en Jel als coach was geweldig! Ze neemt alle tijd voor je, heeft geduld en verzorgt je liefdevol! Ik heb er echt wat aan gehad! Bewust worden, inzichten krijgen,  “uit het hoofd, in het hart”, oftewel meer voelen en minder denken! En tot slot “gereedschap” krijgen om je te helpen op de weg die voor je ligt.

Hakuna Matata – geen zorgen, wind je niet op!

Suzanne Besseling – 14 04 2020

WhataMyday

Soms ontmoet je iemand die meteen een plekje in je hart krijgt.

Je voelt je meteen op je gemak.

Er is een vertrouwen in deze persoon heel erg bijzonder iets dat je niet vaak meemaakt. Jij bent een bijzonder persoon.

Een hart vol van dankbaarheid. 

22 05 2020 – Suzan van H

Op retraite in de Algarve – WhatamydayS

Bij Jel voel je je meteen thuis. Zij luistert zonder oordelen. Zij laat je inzien waar je voor jezelf aan kan werken. Dit doet zij door middel van haar eindeloze creativiteit, die als een stroom meeloopt door de dagen, gesprekjes, wandelcoaching, inzichtkaart  maken,  relaxen, mandala tekenen, schrijven, meditatie.

Fijn

vind ik het 1 op 1 coachen, met daarbij ook nog de mogelijkheid van meerdere inleiders, zoals yoga, aroma’s, pilates, numerologie, bloesem remedie, familieopstellingen, wat je wilt, ik wilde graag ook nog bloesemaroma’s. 

Wat ik zo fijn vind aan Jel, is dat je niet alles hoeft te vertellen want zij weet het al. En zij helpt je op een subtiele manier om bepaalde dingen onder ogen te zien en te accepteren of te veranderen. 

Cadeau

Ik sta nu veel luchtiger in het leven. En als ik even terug val, dan herinner ik mij haar healing weer en pas het toe en ik voel dan de energie weer stromen. Als drukke zakenvrouw heb ik mijzelf 5 dagen cadeau gedaan en ben gaan logeren bij Jel op haar berg met uitzicht op zee. Ik kan het iedereen aanraden. Je komt als herboren en uitgerust terug. Dus drukke powervrouwen gun jezelf tijd om bij te komen en hernieuwde energie en ideeën op te doen.

Caroline van Cranenburgh – november  2019

Mandala tekenen 

Jel heeft voor mij een energie die ervoor zorgt dat je makkelijker je thema’s die je in beslag nemen doet aanpakken. Ik krijg altijd een gevoel van plezier over mij wanneer Jel mij voorziet van feedback.  De integriteit en creativiteit die zij aan de dag legt is hartverwarmend. Inzichten komen altijd op een subtiele wijze bij mij wanneer ik werk met Jel. Dank je wel Jel voor wie je bent.

Wicky 20 04 2020

Lieve Jel

Prachtig wezen dat jij bent. Ver van huis en toch thuis, altijd in twee werelden en toch horen die bij elkaar. Verbonden door jou, jij bent de verbinding voor alles en iedereen. Ik voel me gezegend dat ik jou in mijn leven heb.

Liefs Marlon 01 10 2010