Helende Sessies

Helende sessies

Alles in het leven zijn tekens. Het heelal bestaat uit één taal, die iedereen verstaat maar vergeten is, de Universele taal. (Paulo Coelho – de Alchemist)

De wandelsessie 

Uit je hoofd, naar je buik, uit je buik naar je voeten, de aarde in. Dat is wat we nu op dit moment in deze onrustige tijd goed kunnen gebruiken.

Contact met je natuurlijke zelf maken door je verbinden met de natuur. Je hart voelen kloppen. Wat ruik je, wat hoor je, wat vraagt jouw aandacht. Waar voel je dat? We stappen de wandeling in als in jouw levensverhaal. Je maakt foto’s, je schakelt tijd uit, we schrijven, we doen oefeningen, ademen. De natuur verbindt jou met inspiratie en activeert je creativiteitsvermogen. De ervaring is de wandeling, waarin jij zichtbaar wordt.

de natuur

Welkom thuis sessie

Individuele sessie Liefdevol Moeiteloos Helen gecombineerd met dat wat zich aandient, wat op dat moment belangrijk is.

De mens is zijn eigen schepper en meester. Het naar de oppervlakte brengen wat binnenin verborgen ligt is de levendige reis naar je zelf toe. Ik begeleid je met al mijn liefde en licht naar jouw prachtige wezen, ik ben, in het nu. Het hoofd heeft niet de leiding. Je mag gaan voelen. Liefde geneest. Jouw liefde geneest. En alles kan gehoord gaan worden. Je hoeft niet te veranderen, je bent al.

Ik geef me tijdens de welkom thuis sessie alle vrijheid, een dik welkom aan mezelf. Ik vraag het Akasha met ons mee te reizen naar jouw eigenheid, en hoe dat eruit ziet, weten we niet, het vraagt om vertrouwen.

We zijn mensen en willen ervaring opdoen. We willen toch niets liever dan in vrede zijn me onszelf.

Heling op afstand 

soul2soul, van ziel tot ziel, vanaf mij tot ….. het maakt niet waar jij op dat moment bent. In het Universum bestaat geen afstand. Op dat moment spreken we beiden dezelfde taal. De universele taal. Alles is één. 

Met toestemming en ondersteuning van het Akasha reizen we samen door het Universum. Ik verbind met veel liefde en licht de twee werelden samen, het aardse en het Universum, waarin ik jou mee mag nemen. Iedere stap is op jou afgestemd. Ik ben voor jou het medium en zie waar het Akasha ons mee naar toe neemt.    

Doordat het denken er tussenuit is, is er nauwelijks weerstand, om door alle lagen naar vergeten, verborgen schatten toe te gaan en die weer open te maken. Waardoor nieuwe energie mag gaan stromen. Er gebeurt niets wat jij niet wilt. Samen koersen we af op jouw verhaal. 

Na onze reis, schrijf ik deze in details voor je uit. Je krijgt de heling op afstand in het Nederlands of in het Engels toegestuurd. Daar gebruik ik whats app voor. Soms heb je al direct een fysieke reactie en wil je die aan mij kwijt. Of krijg je emoties bij het lezen van de heling, jouw unieke reis. Misschien heb je direct een vraag of wil je iets delen. Dat kan uiteraard. Ik geef je ook gericht ‘huiswerk’ voor de week erna om met wat je ontvangen hebt bewust aan de slag te gaan. Samen blijven we die week in contact met de mogelijkheid van een face to face call.

Creativiteits sessie

Wil je graag een mandala tekenen of een inzichtskaart, door te knippen en te plakken, maken? Tijdens het maken van de kaart maak je een stille reis naar binnen waar van alles voelbaar wordt én zichtbaar. Wat vertelt de kaart of de mandala over jou? Samen maken we de reis naar wat zichtbaar mag worden.

Of wil je juist foto’s maken, of gaan schrijven? Je verbindt jouw creativiteitsvermogen met je hart. Creativiteit vereist moed en doorzettingsvermogen. Creativiteit opent je hart, maak zacht en kwetsbaar. Het lijkt zover weg dat je er klein door gaat voelen en stil, maar je zet door, je gaat door tot het zichtbaar maken wat onbewust bij je leeft.

Voor één persoon tot drie personen.

Wat kost een helende sessie?

Zie vrije betaling: *Helende sessies

voor reservering en of contact kan je gebruik maken van het contactformulier

yin yang