Ik ben

Ik ben

Ik ben Maria Elisabeth Helena Bouman, geboren en getogen Rotterdammer(t). Mariëlleke staat er op mijn geboortekaartje maar iedereen noemt me Jel.

In het groen

Onder het blauw

Tussen het gezoem

In het geel

Dankbaar

Dat ik hier ben

In mijn hartelement

Ik gun jou dat ook. Je verdient het. Ik gun ieder mens heel veel liefde.

Van voren af aan

Na de Middelbare Meisjesschool ben ik gaan studeren aan de Rotterdamse Dansacademie. Ik bleek al snel een goede pedagoog te zijn. Maar ik wilde eerst dansen. Toen ik eenmaal uitgedanst was en mij ontwikkelde als die pedagoog, ging ik me afvragen, wat gebeurt er? Waar confronteer ik de leerlingen mee, dat iedereen zo emotioneel wordt tijdens mijn lessen? Door die vraag aan mezelf te stellen, brak mijn vertrouwde wereld in wel duizend stukjes. En begon ik opnieuw, ergens van helemaal onderaan of misschien wel helemaal van voren af aan. Stap voor stap op ontdekking naar het antwoord. Gelukkig omringden mij een paar mensen-engelen op de aarde die me door dik en dun steunden. Ik kreeg de tijd, de hulp, de liefde, de zorg, opnieuw voor het leven te kiezen. Paranormaal werd ik begeleid. Gestaltsessies hielden mij op aarde. Geboeid door mijn eigen bewegingen ben ik de Gestaltopleiding gaan volgen. 

Uittreden

Ik ontdekte als kind al dat ik aan het plafond kon blijven zweven. En mezelf daar beneden zag zitten of staan in de door mij achter gelaten situatie. Ik nam waar wat er gebeurde. Ik hoorde wat er gezegd werd. Ik was uit mijn lichaam maar zag precies wat er gebeurde. IK vroeg me natuurlijk wel af: hee wat gebeurt hier?  Ik was er niet bang voor. Ik hoefde er niets voor te doen, het gebeurde gewoon, het overkwam me. Deze astrale uittredingen beschermden mij van situaties die ik als mens niet hoefde aan te kunnen. Dat ontdekte ik uiteraard pas later. Ik werd beschermd en meegenomen naar het licht, waar ik dan middenin zat. Zodra de kust veilig was, plop, zakte ik terug in mijn lijf en wist ik op dat moment, exact te handelen wat goed was voor mij. 

Dankbaar

Na een jaar het moeiteloos helen op mijzelf toegepast te hebben, ben ik het ook succesvol bij coachinggesprekken / andere mensen gaan toepassen, in combinatie met mijn creatieve activiteiten. Het liefdevol moeiteloos helen is voor mij het liefste zusje van de gestalt. Het maakt mij zelf zacht. Het voelt warm, het laat me glimlachen. Ik hou ervan en ben er heel blij mee .

Dankbaar dat ik me nu ontwikkel als een vrije lieve vrouw, die haar paranormale gaven niet meer onder stoelen of banken hoeft weg te schoffelen. Dankbaar dat ik mag samenwerken met het Akasha als medium.  Dankbaar met alle hulp van de Aartsengelen die ik ontvang en graag met mij samenwerken. De lichtkindjes zijn er blij mee. EN ik ook.

Ook voor jou als volwassene is er veel meer ruimte in jezelf. Ik begeleid je graag naar jouw eigenheid en laat je heel graag stralen. Iedereen draagt iets kostbaars. 

Ik sta op hoogte op een met liefde gevormd plateau. Waar ik altijd naar kan terugkeren om uit te rusten. Ik mag nog hoger, ik reik uit om over te steken naar ijlere luchten. Ik ben zorgzaam voor de jongeren. Ik ben thuis in de hoogste lagen.
Ik ben de geleider tussen hemel en aarde, die helpt met verwerking, vergeving, verzachten en liefhebben. Sommige processen gaan langzaam, hebben veel tijd en liefde nodig. 
Ik ben er voor je. 
De stilte valt over mij heen…… 💙🙏 

Met heel veel dank aan hen die mij door dik en dun gesteund hebben en mij nog altijd omringen met veel liefde en aandacht. Dank jullie wel, Teun van Dam, Anna van de Boogaard, de lieve altijd aanwezige Miranda Birol, Petra de Kruijf en Marlon Brammer. Dankbaar voor jullie geloof en vertrouwen in mij. Dankbaar voor de ondersteunende energie van lieve mensen om mij heen. Dank jullie wel ‘optimisten’. Dankbaar voor het weten niet alleen te zijn, me verbonden te weten te zijn.

Dank je wel Har, mijn eeuwige rots in de branding, die niets vreemd is.