Suzanne Besseling foto

Gepubliceerd door Marielle Bouman op

Suzanne Besseling

Voelbaar is haar liefde voor de natuur door dat te willen delen met haar mooie foto’s. 

In maart 2020, toen ik nogal worstelde met mezelf, vertelde ik Jel dat ik “niks” (meer) leuk vond en dat ik zo graag een (mijn!) passie wilde vinden. Jel leerde me o.a. meer naar mijn hart te luisteren en zo kwam ik erachter dat ik wandelen in de natuur (en fotograferen in de natuur) wel mijn passie mag noemen! Ik vind het heerlijk, vind schoonheid in de meest kleine dingen en word er blij en enthousiast van! 🥰
Aangezien ik zonder werk zit, werd toen ook het idee geboren dat ik daar dan misschien ook iets mee zou kunnen doen! Ik ben Jel zo dankbaar 🙏 want zonder haar zou ik dit nu niet schrijven!
Langzaamaan begint het idee vorm te krijgen. Doodeng (want zo anders dan ik voorheen deed) maar ook heel leuk! En opeens kwam er ook een eerste klant “uit de lucht vallen”!
Ik heb afgelopen week vier dagen een Nederlandse meneer mogen begeleiden tijdens wandeltochten. Het was heel leuk 😊 en ook meneer vond het leuk dus dat is een goeie motivatie!

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *