WhataMyday

WhataMyday

Een VIP dag voor jou

En waarom? Omdat je slecht slaapt. Wakker ligt van alle onrust om je heen. Jij je benen onder je lijf uit rent om het iedereen naar de zin te maken. Bang bent om fouten te maken. 

Jouw WhataMyday helpt je jouw verhaal te gaan vertellen. Je wordt gehoord, ook door jezelf, waardoor je rust krijgt in je drukke hoofd en in jouw basis, zodat je weer helemaal mag zijn. En mag genieten.  

Wil je een heling vooraf? 

Voorafgaand krijg je een heling op afstand (als je dat wilt) waardoor de energie stroomt en je zicht krijgt op wat in je leeft zonder tussenspel van je denken. Er komt los wat opgeruimd mag worden, wat we alleen samen kunnen opruimen als het van jou mag. En openen wat geopend mag worden. Alles is in jou aanwezig. De heling schrijf ik voor je uit en stuur ik je door, welke we ontrafelen op jouw dag, de door jouw gekozen WhataMyday.

We praten erover, we schrijven erover, tekenen, maken contact met de natuur, laten gebeuren wat voor jou nodig is. Het is jouw dag! Niets is gek, alles mag, we geven vooral lucht aan ons hart. En zijn in de actie op jouw eigen wijze de heling een plek te geven in je leven. 

Beeldtaal 

Visualiseren, wat zou je willen doen? Vindt je doel en passie. Focus op wat je wilt. Gaan vertrouwen door gebruik te maken van je creatieve vermogens en je te verbinden met je hart, is een avontuur. Eigenheid gaat jou laten schitteren. 

Noord

Oost

Zuid

West

Thuis best

Een VIPdag voor jou alleen

WhataMyday van 10.00 uur tot 14.00 uur, met lunch en lekkers.

We zijn niet gebonden aan welke datum dan ook. 

Reserveer jouw WhataMyday, het liefst een week van te voren ivm de heling.   

Vrije betaling: *VIP WhataMyday 

voor reservering en of contact kan je gebruik maken van het contactformulier