WhataMyday

WhataMyday

Een VIP dag voor jou (op de berg of on-line)

En waarom? Omdat je slecht slaapt. Wakker ligt van alle onrust om je heen. Jij je benen onder je lijf uit rent om het iedereen naar de zin te maken. Bang bent om fouten te maken. Of gewoon om jezelf een heerlijke dag te geven.

Jouw WhataMyday 

helpt je jouw verhaal te gaan vertellen. Je wordt gehoord, ook door jezelf, waardoor je rust krijgt in je drukke hoofd en in jouw basis, zodat je weer helemaal jezelf mag zijn. En mag genieten.

Ineens wordt de weg waar dan ook naar toe levendig. Licht, liefde en lol gaan je begeleiden.

Wil je een heling vooraf? 

Voorafgaand krijg je een heling op afstand (als je dat wilt) waardoor de energie stroomt en je zicht krijgt op wat in je leeft zonder tussenspel van je denken. Er komt los wat opgeruimd mag worden, wat we alleen samen kunnen opruimen als het van jou mag. En openen wat geopend mag worden. Alles is in jou aanwezig. De heling schrijf ik voor je uit en stuur ik je door, welke we ontrafelen op jouw dag, de door jouw gekozen WhataMyday.

We praten erover, we schrijven erover, tekenen, maken contact met de natuur, laten gebeuren wat voor jou nodig is. Het is jouw dag! Niets is gek, alles mag, we geven vooral lucht aan ons hart. En zijn in de actie op jouw eigen wijze de heling een plek te geven in je leven. Je betaalt wel extra voor deze heling zie vrije betaling (afstandsheling gecombineerd met een WhataMyday) op de website.

Beeldtaal 

Visualiseren, wat zou je willen doen? Vindt je doel en passie. Focus op wat je wilt. Gaan vertrouwen door gebruik te maken van je creatieve vermogens en je te verbinden met je hart, is een avontuur. Eigenheid gaat jou laten schitteren.

Creativiteit

Wil je graag een mandala tekenen of een inzichtskaart, door te knippen en te plakken, maken? Tijdens het maken van de kaart maak je een stille reis naar binnen waar van alles voelbaar wordt én zichtbaar. Wat vertelt de kaart of de mandala over jou? Samen maken we de reis naar wat zichtbaar mag worden.

Of wil je juist foto’s maken, of gaan schrijven? Je verbindt jouw creativiteitsvermogen met je hart. Creativiteit vereist moed en doorzettingsvermogen. Creativiteit opent je hart, maak zacht en kwetsbaar. Het lijkt zover weg dat je er klein door gaat voelen en stil, maar je zet door, je gaat door tot het zichtbaar maken wat onbewust bij je leeft.

Voor één persoon tot twee personen (met een verbinding)

Noord

Oost

Zuid

West

Thuis best

Een VIPdag voor jou alleen – van hart tot hart 

WhataMyday van 10.00 uur tot 14.00/15.00 uur, met lunch en lekkers (op de berg)

WhataMyday van 10 uur tot 14.00/15.00 uur met samen ‘een boterham’ eten on-line. Een dag van te voren sturen we je de zoom link door met de email.

Kies jouw WhataMyday op een voor jou VIPdag en reserveer jouw WhataMyday, het liefst een week van te voren ivm de heling (als je die wilt).

Bom apetite

Gezellig samen lunchen, het kan allemaal.

On-line lunchen

Wat kost deze VIP dag voor jezelf? 

Zie vrije betaling   

*VIP WhataMyday  € 77 – € 107  afstandsheling  € 47 – € 77

voor reservering en of contact kan je gebruik maken van het contactformulier