WhataMydayS online

WhataMydayS online 

Een unieke thuisretraite online van 3 dagen

voor 3 tot 5 personen.

Met elkaar ‘op reis’ in een lang weekend. 

Kom je niet onder de druk uit van alle wereldse verhalen?

Heb je behoefte aan aandacht aan tijd voor jezelf? Ben je onrustig door onzekerheden die in het leven een rol spelen en krijg je er geen ‘harten-grip’ op, omdat je gevoelig, hoog-gevoelig of paranormaal bent. Ja het kan maar zo zijn! Ik geloof dat iedereen verborgen schatten in zich draagt, die zeer zeker de moeite waard zijn het daglicht te mogen aanschouwen. Daarvoor gaan we opruimen en ruimte maken om die mooie eigenheid in jou, die jou laat schitteren, naar buiten te laten komen, want je bent meer dan de moeite waard! 

Dan gaat een retraite van 3 dagen lang in eigen huis je helpen, samen met gelijkgestemden, misschien onbekenden, misschien wel met vriendinnen of met je partner, maar hoe dan ook om jouw verhaal en emoties de hoofdrol te laten spelen. Ontdekken wat belangrijk is, waar je als mens blij van wordt. Je mag jezelf op nr 1 gaan plaatsen. Oeps dat is eng, dat is toch egoistisch. Nee hoor, dat is liefdevol. Je bent het waard, meer dan waard!

Je bent niet te eigenwijs, want je wilt ook graag leren, maar gelukkig ben je wel zo eigenwijs om je eigen verlangen volop zichtbaar te willen maken, je wilt jezelf ontwikkelen door je te verbinden met je hart. Alle aandacht, alle focus, alle levendigheid tijdens de retraite in eigen huis. 

Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet. 

Ik begeleid je naar meer vertrouwen in jezelf. Door je te laten voelen dat er zoveel meer is in jou en om je heen.   

Je hoeft niet op bepaalde tijdstippen beschikbaar te zijn, elke deelnemer volgt zijn of haar eigen ritme en ik sluit me daarbij aan. Ik maak een FB besloten pagina aan en verbind me met jullie waardoor er afgestemde activiteiten zullen ontstaan. 

Wat gaan we doen? 

We gaan gebruik maken van creativiteit omdat ik nu eenmaal geloof dat creativiteit bewust maakt wat nu nog onbewust in ons leeft. Creativiteit hebben we ook nodig in ons dagelijks leven. Ontmoetingen met elkaar vinden virtueel plaats in de ruimte van de FB groep, waar we elkaar elke morgen om 9 uur am kunnen ontmoeten met een klein ochtend ritueel en waar we zeker oefeningen zullen doen om de energie in onszelf te ervaren, bezig gaan met moeiteloos helen. Elke dag krijg je een opdracht waarmee je aan de slag gaat op jouw manier. Je ervaringen, dat kan in woord en beeld, of je vragen zet je dan in de FB groep zodat we samen weer verder kunnen gaan. Elke deelnemer volgt zijn eigen ritme en ik sluit me daarop aan. En heb je behoefte aan persoonlijke contact, dan maken we daar tijd voor vrij met de whatsapp. 

Bij aanvang ontvangen jullie een persoonlijke heling op afstand. Een mooie basis om mee van start te gaan. Niets moet, alles mag. Lees er rustig over bij de helende sessies in deze website. 

Kies voor blijheid

De lichtheid

Het kleine

Het fijne

Het minimale

Het niets

Gewoon zijn

Stil ………..

Jezelf weer gaan horen

Inspiratie en motivatie

Door met anderen samen op ‘retraite’ te zijn, zullen jullie elkaar inspireren en motiveren. En ik ben er altijd bij waar nodig. Een groep die elkaar support en ondersteunt, waar gelijkheid in alle vormen hoogtij viert en waar de interactie helend werk. We laten het allemaal gebeuren. We volgen ons hart, ik ook! 

Wat je aandacht geeft groeit

elke keuze brengt een verlies mee 

en nieuwe ervaringen 

deze toevoegen aan wat je al weet

om gevoel voort te brengen

het gevoel is de taal van de ziel

De retraite voor jezelf en met elkaar is 3 dagen intensief en actief bezig zijn, in een besloten FB groep met elkaar en met mij en mijn enthousiaste begeleiding en ……….. ! 

Liefdevolle verzorging

Met op de 5edag zelf een olie kiezen, samenstellen, door niemand minder dan Wickydie jou vervolgens met haar enthousiasme en deskundigheid gaat helpen, je weg te vervolgen met een bloesem remedieolie, want de olie in een 30 ml flesje met pipet wordt je door Wicky toegestuurd. Deze remedie op maat is afgestemd op jouw persoonlijke fase en verzorgt je in je diepste behoefte. 

Ik ben verliefd geworden op haar aroma’s. Ik kan er niets aan doen, maar het is zo. Elke ochtend word ik blij als ik, op dit moment is dat ylang ylang gecombineerd met roos, op mijn handen druppel, daarmee langs mijn gezicht ga, langs mijn hals over mijn armen. Ik ruik het ‘s avonds nog. Door het gebruik ben ik me bewust geworden dat door middel van Aroma en Bloesemtherapie de helende werking in mijn lichaam wordt geactiveerd. Ondersteunend zijn werk doet. Het zelf mogen samenstellen van mijn eigen olie maakt mij ook bewust van hoe ik op deze wijze de natuur mee naar binnen kan nemen. En optimaal kan gebruiken voor mijn natuurlijke zelf. Wicky inspireert mij en tovert vaak een glimlach op mijn gezicht.

Op de 3dag sluiten we ‘s avonds met elkaar af. Het overzicht van alles wat we met elkaar hebben ervaren, doorvoelt en vorm hebben gegeven in de FB pagina, wat er allemaal zichtbaar is geworden, blijft nog een maand open om terug te lezen, voor eventuele vragen of uitbreiding.   

Wil je meer over mij weten en voelen? Snuffel dan eens op je gemak door deze website heen. Of stuur me een whats app. 

Mandala tekenen/lezen, schrijven, kleuren, tekenen, kaartendeck, zielskaarten maken, spelen, wandelingen, fotograferen, affirmeren, spiegelen, liefdevol moeiteloos helen, ademen, meditatie, chanten, zingen, dansen, luisteren, voelen, knippen, plakken, geven, ontvangen, visualiseren, vertragen, bloesem remedieolie  …….. alles is energie.

Wat kost deze thuisretraite?

277 euro pp incl de bloesem remedieolie naar jou thuis toegestuurd. 

Reserveer je WhataMydayS online (datum flexibel) in overleg met elkaar of heb je nog vragen dan kan je gebruik maken van het contactformulier in deze website. Of stuur me een whatsapp-bericht.

een lang weekend, 3 werkdagen of nog anders ……. ik heb er zin in

Wie is Jel voor mij? Onze eerste ontmoeting was bij Cafe Earth in Carvoeiro, 1ste Optimisten bijeenkomst (2018). Ik zag je, en had meteen een warm gevoel bij je. Ik dacht ‘wat een inspirerende vrouw’ (en wat lijk je op Sonja Barend). Je bent er bij, observeert, praat als je aan de beurt bent, interrumpeert nooit, oordeelt niet, maar je bent er wel! Stelt weinig vragen, maar zegt de juiste dingen. Je huilt, lacht, doet gek en bent serieus. We hebben elkaar daarna nog velen keren gezien. Later heb je gevraagd of ik bij de Magic of Life wil komen, een inspirerende online groep die jij hebt opgezet, ik hoefde niet lang na te denken en zei meteen JA! We hebben samen al veel gedaan, je hebt me heel veel inzichten gegeven en het mooie is, dat jij laat inzien en ervaren dat alle antwoorden al in je zitten. Met jou leer je zoveel ontdekken! Het is een prachtige reis die we maken, waarvan het einde gelukkig nog lang niet in zicht is! Liefs, heel veel liefs van Mies! 05 03 2021