WhatamySoulday

WhatamySoulday

Een bezielende dag 

Een dag waarop we een zielskaart gaan maken. En deze combineren met een Bloesem-Remedie, die extra verzorging aan de ziel geeft. Om allereerst jezelf liefdevol te benaderen. Te zien dat alles er al is, te zien welke schatten er in jou de moeite waard zijn te openen. We gaan zichtbaar maken wat onbewust in jou leeft, zichtbaar maken wat in jou wil leven.

Wist je dat?

Je door middel van Aroma en Bloesemtherapie de helende werking in je lichaam activeert?

De Biologische Essentiële oliën en de speciale Bloesemremedies zijn ontwikkeld voor de ziel. We voegen hier het ingrediënt magic en meer aan toe om je speelser met nieuwe energie en inzichten het leven te omarmen. De verrassende wijze waarop jij de remedies van de ziel ontdekt tijdens de WhatamySoulday zijn wonderschoon te noemen.

Een begeleide meditatie, de Remedies en de zielskaart worden met Love and Light met elkaar verbonden. 

Voor wie? 

Slaap je wel eens slecht? Heb je het gevoel dat je vriendinnen altijd beter zijn dan jij? Heb je een druk hoofd of voel jij je onbegrepen? Heel herkenbaar! Je bent niet de enige! 

Of voel je vlinders in je buik en wil je verder, maar je weet niet hoe ….. wat houd je nog tegen? 

Zielskaart

We knippen, plakken, scheuren kortom een zielskaart maken, die jou heel veel informatie en inzichten gaat geven. Je gaat het creatieve proces in jezelf ontdekken. Dat vraagt soms moed. Jel zal je hierin begeleiden en ook samen met jou de kaart ‘vertalen’. De kaart wordt een spiegel van je ziel. Licht en schaduwkanten die in jou gaan samenwerken. Waar voel je de energie, waar voel je de beweging in je! Een energie en een beeldtaal die de komende tijd je zal helpen herinneren aan de boodschap die je meekrijgt van jouw kaart.

Je eigen Bloesemremedie samenstellen. Hoe mooi is dat! 

Tijdens de WhatamySoulday zal Wicky, liefdevol en zorgzaam, je met de Bloesemremedie combinaties gaan laten samenwerken. Deze hebben te maken met groei en ontplooiing van jouw ziel. In combinatie met de zielskaart zal de Bloesemremedie voor de verbinding en aanvulling voor je ziel gaan zorgdragen. Deze speciaal ontwikkelde zielcombinaties herstellen op speelse wijze vastzittende en diep in de ziel gewortelde patronen. Je zal tijdens de WhatamySoulday de zielremedie in een 10 ml flesje zelf gaan bereiden. In een speciale ceremonie zullen we de verbinding leggen tussen jou, je zielskaart en je op maat gemaakte Bloesemremedie voor de ziel. Deze verbinding zal de frequentie zijn die je als een nieuwe melodie in je hart en ziel zal gaan ervaren. 

Wicky over Jel

Jel heeft een bijzondere eigenwijze tover kracht waarin zij je weet mee te nemen naar onbekende plekken waar je talenten en krachten gezien worden. 

Jel over Wicky 

Met haar passie als aroma flower remedy therapeut en liefde voor haar natuurlijke olies brengt Wicky, op haar heerlijke en eerlijke eigen wijze, de natuur dichterbij. Zo dichtbij dat ons natuurlijke zelf aangeraakt wordt. 

Een liefdevolle samenwerking van Soultravels©Aromaflowerhealing – Love and Light

een dag van 10.00 uur tot 16.00 uur

op zaterdag 18 december 2021 

en op zaterdag 15 januari 2022

Op willekeurige dagen door het jaar heen. 

*een zielskaart gebaseerd op de techniek van soulcollage van Seena Frost

Wat kost deze bezielende dag?  

€ 77,-  euro incl vegetarische lunch, lekkers en drinken

Reserveer je plek of heb je nog vragen dan kan je gebruik maken van het contactformulier in deze website. 

Ik zit in de olie op de bank …. en voel me heel voldaan! Dank voor deze mooie dag bij jou met jullie!!