WhatamySoulday

WhatamySoulday

Een bezielende dag 

Een dag waarop we een zielskaart gaan maken. En deze combineren met een Bloesem-Remedie, die extra verzorging aan de ziel geeft, nadat jij de kaart bent ingestapt. Om allereerst jezelf liefdevol te benaderen. Te zien dat alles er al is, te zien welke schatten er in jou de moeite waard zijn te openen. We gaan zichtbaar maken wat onbewust in jou leeft, zichtbaar maken wat in jou wil leven.

Wist je dat?

Je door middel van Aroma en Bloesemtherapie de helende werking in je lichaam activeert?

De Biologische Essentiële oliën en de speciale Bloesemremedies zijn ontwikkeld voor de ziel. We voegen hier het ingrediënt magic en meer aan toe om je speelser met nieuwe energie en inzichten het leven te omarmen. De verrassende wijze waarop jij de remedies van de ziel ontdekt tijdens de WhatamySoulday zijn wonderschoon te noemen.

Een Sjamanistische meditatie, de Remedies en de zielskaart worden met Love and Light met elkaar verbonden. 

Waar gaat je aandacht heen? 

Door het maken van je zielskaart ga je het creatieve proces in jezelf ontdekken. Dat vraagt soms moed. 

Gaat je aandacht naar een foto, een kleur, een geur of krijg je het koud bij het zien van een plaatje. Alles mag er zijn. De kaart wordt een spiegel van je ziel, met jouw energie erin. Jel begeleidt je in het lezen van de door jou gemaakte zielskaart, die je gaat binnenstappen. Licht en schaduwkanten die in jou gaan samenwerken. Waar voel je de energie, waar voel je de beweging in je! Een energie en een beeldtaal die de komende tijd je zal helpen herinneren aan de boodschap die je meekrijgt van jouw kaart.

Je eigen Bloesemremedie samenstellen. Hoe mooi is dat! 

Tijdens de WhatamySoulday zal Wicky, liefdevol en zorgzaam, je met de Bloesemremedie combinaties gaan laten samenwerken. Deze hebben te maken met groei en ontplooiing van jouw ziel. In combinatie met het maken van je zielskaart zal de Bloesemremedie voor de verbinding en aanvulling voor je ziel gaan zorgdragen. Deze speciaal ontwikkelde zielcombinaties herstellen op speelse wijze vastzittende en diep in de ziel gewortelde patronen. Je zal tijdens de WhatamySoulday de zielremedie in een 10 ml flesje zelf gaan bereiden. In een speciale ceremonie zullen we de verbinding leggen tussen jou, je zielskaart en je op maat gemaakte Bloesemremedie voor de ziel. Deze verbinding zal de frequentie zijn die je als een nieuwe melodie in je hart en ziel zal gaan ervaren. 

Een liefdevolle samenwerking van Soultravels©Aromaflowerhealing – Love and Light

een dag van 10.00 uur tot 16.00 uur 

Op willekeurige dagen door het jaar heen. 

* vaste prijs: 75 euro incl vegetarische lunch, lekkers en drinken

Reserveer je plek of heb je nog vragen dan kan je gebruik maken van het contactformulier in deze website.